Okulumuz Hakkında

Ayli Köyü Merkez SİVAS
 Fotoğrafı

VİZYON

Eğitim altyapımızı çağın en son teknolojisi ile tamamlayarak; eğitim kalitesini sürekli geliştiren, çevresinde bilim ve kültür merkezi olan, tüm ilköğretim okullarına örnek ve öncü bir okul haline gelmek.

MİSYON

Biz Aylı Şehit Yılmaz Demir İlköğretim Okulu olarak; Türk millî eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; öğrencilerimizi Atatürkçü ve bilimsel düşünce ışığında kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak için varız.

BAŞARILAR

Her yıl ortalama %30 oranla (yaklaşık 4-5 öğrenci) anadolu liseleri kazanma sayısı vardır. Bu da köy okulları arasında ve mezun sayısının 10 ila 15 olduğu düşünülürse iyi bir orandır.

Öğretim Şekli

NORMAL